Bog & idéGeir Winje

Bøger skrevet af Geir Winje

Læs mere om Geir Winje
3 produkter
3 produkter
Religioner, mangfold og etikk i barnehagen
Religioner, mangfold og etikk i barnehagenIngeborg Tveter Thoresen
559,95 DKK
Hæftet
(0)
Religioner, mangfold og etikk i barnehagen
Religioner og hverdagspluralisme i barnehagen
Religioner og hverdagspluralisme i barnehagenGeir Winje
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Religioner og hverdagspluralisme i barnehagen
Religioner og hverdagspluralisme i barnehagen
Religioner og hverdagspluralisme i barnehagenGeir Winje
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Religioner og hverdagspluralisme i barnehagen

Mere om Geir Winje

Hvis du søger en bog af Geir Winje, finder du et stort udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Winjes nyeste udgivelser.
Bøgerne fra Geir Winje tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Religioner og hverdagspluralisme i barnehagen" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "A god of time and space : new perspecitves on Bob Dylan and religion" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Religioner, mangfold og etikk i barnehagen" udgivet af Cappelen Damm Akademisk

Mere om Geir Winjes bøger

Geir Winje har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan kun købe Winjes bøger som hæftet. Winjes bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Cappelen Damm akademisk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Geir Winjes "Religioner og hverdagspluralisme i barnehagen"

"Religioner og hverdagspluralisme i barnehagen" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.

"A god of time and space : new perspecitves on Bob Dylan and religion" af Geir Winje

Det er muligt at købe Geir Winjes "A god of time and space : new perspecitves on Bob Dylan and religion" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Geir Winje