Bog & idéGeoff Groesbeck

Bøger skrevet af Geoff Groesbeck

Læs mere om Geoff Groesbeck
1 produkter
1 produkter
Paraguay Handbook
Paraguay HandbookGeoff Groesbeck
129,95 DKK
HÆFTET
(0)
Paraguay Handbook

Mere om Geoff Groesbeck

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Geoff Groesbeck. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Groesbecks nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Paraguay" udgivet af Footprint Travel Guides - "Paraguay Handbook" i serien "Footprint Handbooks" udgivet af Footprint Travel Guides

Geoff Groesbecks bøger

Geoff Groesbeck har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Geoff Groesbeck kan købes i et udvalg af formater. Groesbecks bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Footprint Travel Guides.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Paraguay" af Geoff Groesbeck

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Geoff Groesbeck. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Footprint Travel Guides.

"Paraguay Handbook" af Geoff Groesbeck

Hos Bog & idé er "Paraguay Handbook" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Footprint Handbooks". Det er Footprint Travel Guides, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Geoff Groesbeck