Bog & idéGeorg Bollig

Bøger skrevet af Georg Bollig

Læs mere om Georg Bollig
1 produkter
1 produkter
Sidstehjælp
BOEGERTILSTAERKPRIS
SidstehjælpKirsten Helene Bachmann
116,96 DKK
Hæftet
(0)
Sidstehjælp

Mere om Georg Bollig

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Georg Bollig. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Bollig.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Åndelig omsorg" udgivet af Gyldendal - "Sidstehjælp" udgivet af Gyldendal

Georg Bolligs bøger

Der er to tilgængelige bøger af Georg Bollig hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Bollig som hæftet. Bøgerne af Bollig er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Georg Bolligs "Åndelig omsorg"

Det er muligt at købe Georg Bolligs "Åndelig omsorg" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Sidstehjælp" af Georg Bollig

Hos Bog & idé er "Sidstehjælp" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Georg Bollig