Bog & idéGeorg Gassner

Bøger skrevet af Georg Gassner

Læs mere om Georg Gassner
1 produkter
1 produkter
Rotter
RotterGeorg Gassner
59,95 DKK
EBOG
(0)
Rotter

Mere om Georg Gassner

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Georg Gassner. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Gaßner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hamster" udgivet af Atelier - "Rotter" udgivet af Forlaget Atelier Aps - "Hamster" udgivet af Atelier - "Rotter" udgivet af Atelier - "Bo med marsvin" udgivet af Atelier

Georg Gassners bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Georg Gassner hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Georg Gassner kommer i forskellige formater. Gaßners bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hamster" af Georg Gassner

Hos Bog & idé er "Hamster" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Georg Gassner. Det er Atelier, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Rotter" af Georg Gassner

Hos Bog & idé er "Rotter" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Rotter" på din enhed og begynde at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Atelier Aps.
Detaljer
Fulde navn:
Georg Gassner