Bog & idéGeorg Henke

Bøger skrevet af Georg Henke

Læs mere om Georg Henke
1 produkter
1 produkter
Cinque Terre and the Riviera di Levante: 50 Long and Short Walks
Cinque Terre and the Riviera di Levante: 50 Long and Short WalksGeorg Henke
199,95 DKK
HÆFTET
(0)
Cinque Terre and the Riviera di Levante: 50 Long and Short Walks

Mere om Georg Henke

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Georg Henke. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Henke.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Cinque Terre and the Riviera di Levante: 50 Long and Short Walks" i serien "Sunflower Landscapes" udgivet af Sunflower Books - "Cinque Terre and the Riviera de Levante" i serien "Sunflower Landscapes" udgivet af Sunflower Books

Mere om Georg Henkes bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Georg Henke hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Henkes bøger fås kun som hæftet. Henkes bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Sunflower Books.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Cinque Terre and the Riviera di Levante: 50 Long and Short Walks" af Georg Henke

"Cinque Terre and the Riviera di Levante: 50 Long and Short Walks" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Sunflower Landscapes". Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Sunflower Books.

Georg Henke "Cinque Terre and the Riviera de Levante"

"Cinque Terre and the Riviera de Levante" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Sunflower Landscapes". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Sunflower Books.
Detaljer
Fulde navn:
Georg Henke