Bog & idéGeorg Sørensen

Bøger skrevet af Georg Sørensen

Læs mere om Georg Sørensen
3 produkter
3 produkter
Klassisk og moderne politisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne politisk teoriPer Mouritsen
566,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne politisk teori
Danmark og de fremmede
Danmark og de fremmedeManni Crone
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Danmark og de fremmede
International politikNU
International politikNUKnud Erik Jørgensen
509,95 DKK
Hæftet
(0)
International politikNU

Mere om Georg Sørensen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Georg Sørensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Sørensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "International politikNU" udgivet af Systime - "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "International politikNU" udgivet af Systime - "Danmark og de fremmede" udgivet af Gyldendal - "Globalisering" udgivet af Systime - "Klassisk og moderne politisk teori" udgivet af Gyldendal - "11. september" udgivet af HansReitzels

Bøger af Georg Sørensen

Du kan finde syv bøger af Georg Sørensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Georg Sørensen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Sørensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"International politikNU" af Georg Sørensen

"International politikNU" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.

"Perspektiver på politik" af Georg Sørensen

"Perspektiver på politik" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Georg Sørensen