Bog & idéGeorg Trakl

Bøger skrevet af Georg Trakl

Læs mere om Georg Trakl
3 produkter
3 produkter
Skønhedens tornekrone. Digte og breve
Skønhedens tornekrone. Digte og breveGeorg Trakl
199,95 DKK
Hæftet
(1)
Skønhedens tornekrone. Digte og breve
Sebastian i drømme
Sebastian i drømmeGeorg Trakl
79,95 DKK
EBOG
(4)
Sebastian i drømme
Sebastian i drømme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sebastian i drømmeGeorg Trakl
207,46 DKK
Indbundet
(4)
Sebastian i drømme

Mere om Georg Trakl

Hvis du leder efter en bog skrevet af Georg Trakl, tilbyder vi et stort udbud tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Trakls seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sebastian i drømme" udgivet af Rosinante - "Sebastian i drømme" udgivet af Rosinante

Georg Trakls bøger

Du kan købe to bøger af Georg Trakl her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Georg Trakl kommer i samtlige formater. Bøgerne af Trakl er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Rosinante.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sebastian i drømme" af Georg Trakl

Hos Bog & idé er "Sebastian i drømme" tilgængelig som ebog. Med "Sebastian i drømme" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Rosinante.

"Sebastian i drømme" af Georg Trakl

Hos Bog & idé er "Sebastian i drømme" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Rosinante, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Georg Trakl