Bog & idéGeorge Dickie

Bøger skrevet af George Dickie

Læs mere om George Dickie
2 produkter
2 produkter
Kunst og værdi
Kunst og værdiGeorge Dickie
99,95 DKK
EBOG
(0)
Kunst og værdi
Kunst og værdi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kunst og værdiGeorge Dickie
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Kunst og værdi

Mere om George Dickie

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra George Dickie. På listen nedenfor finder du de nyeste af -s udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kunst og værdi" udgivet af Gyldendal - "Kunst og værdi" udgivet af Gyldendal

Bøger af George Dickie

Der er to tilgængelige udgivelser af George Dickie hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra George Dickie kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

George Dickies "Kunst og værdi"

"Kunst og værdi" kan købes online som ebog. "Kunst og værdi" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Kunst og værdi" af George Dickie

"Kunst og værdi" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
George Dickie