Bog & idéGeorge Fischer

Bøger skrevet af George Fischer

Læs mere om George Fischer
1 produkter
1 produkter
Unforgettable Canada: 125 Destinations
Unforgettable Canada: 125 DestinationsGeorge Fischer
249,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Unforgettable Canada: 125 Destinations

Mere om George Fischer

Der er blot én bog af George Fischer tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Unforgettable Canada: 125 Destinations". Den er publiceret af Firefly Books Ltd på engelsk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Unforgettable Canada: 125 Destinations" af George Fischer

Hos Bog & idé er "Unforgettable Canada: 125 Destinations" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Firefly Books Ltd.

Endnu en af George Fischer fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
George Fischer