Bog & idéGeorge Pelecanos

Bøger skrevet af George Pelecanos

Læs mere om George Pelecanos
2 produkter
2 produkter
Hvid som sne
STREAM
Hvid som sneGeorge Pelecanos
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Hvid som sne
L'uomo che amava i libri
L'uomo che amava i libriGeorge Pelecanos
89,95 DKK
Lydbog
(0)
L'uomo che amava i libri

Mere om George Pelecanos

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af George Pelecanos. Bogen har titlen "Hvid som sne". Den er udgivet af Klim på dansk. "Hvid som sne" er desuden tilknyttet serien "Strange".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

George Pelecanos' "Hvid som sne"

Hos Bog & idé er "Hvid som sne" tilgængelig som lydbog. George Pelecanos' "Hvid som sne" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er en del af Pelecanos' serie "Strange". Det er Klim, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Pelecanos, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
George Pelecanos