Bog & idéGeorge Sayer

Bøger skrevet af George Sayer

Læs mere om George Sayer
1 produkter
1 produkter
Jack
JackGeorge Sayer
99,00 DKK
Lydbog
(0)
Jack

Mere om George Sayer

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra George Sayer. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Sayer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jack" udgivet af Scandinavia A/S - "Jack" udgivet af Scandinavia

Bøger skrevet af George Sayer

Du kan købe to bøger af George Sayer her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Sayers bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Sayer er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

George Sayers "Jack"

Det er muligt at købe George Sayers "Jack" som lydbog. Du kan derudover altid have "Jack" af George Sayer med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Scandinavia A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

George Sayer "Jack"

Hos Bog & idé er "Jack" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Scandinavia, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
George Sayer