Bog & idéGeorge Simenon

Bøger skrevet af George Simenon

Læs mere om George Simenon
3 produkter
3 produkter
Maigret og den gule hund
STREAM
Maigret og den gule hundGeorge Simenon
59,95 DKK
Lydbog
(1)
Maigret og den gule hund
Pietr fra Letland
STREAM
Pietr fra LetlandGeorge Simenon
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Pietr fra Letland
Forbrydelse ved sluse 14 Maigret og den gule hund
Forbrydelse ved sluse 14 / Maigret og den gule hundGeorges Simenon
79,95 DKK
EBOG
(1)
Forbrydelse ved sluse 14 / Maigret og den gule hund

Mere om George Simenon

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af George Simenon. På listen nedenfor finder du de nyeste af Simenons udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Maigret og den gule hund" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Pietr fra Letland" i serien "Kommisær Maigret" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof

Bøger skrevet af George Simenon

Der er to tilgængelige udgivelser af George Simenon hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Simenon fås kun som lydbog. Bøgerne af Simenon er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Rosenkilde & Bahnhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Maigret og den gule hund" af George Simenon

Hos Bog & idé er "Maigret og den gule hund" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Maigret og den gule hund" af George Simenon med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Rosenkilde & Bahnhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

George Simenon "Pietr fra Letland"

Det er muligt at købe George Simenons "Pietr fra Letland" som lydbog. Når du køber "Pietr fra Letland" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af serien "Kommisær Maigret". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rosenkilde & Bahnhof.
Detaljer
Fulde navn:
George Simenon