Bog & idéGeorge Simmel

Bøger skrevet af George Simmel

Læs mere om George Simmel
1 produkter
1 produkter
Ny Jord 3-4
Ny Jord 3-4Carl von Linné
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 3-4

Mere om George Simmel

Hvis du mangler en bog af George Simmel, ser du et stort udbud online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Simmel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny Jord 3-4" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord" udgivet af Forlaget Virkelig

Bøger skrevet af George Simmel

George Simmel har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Simmels bøger kommer i udvalgte formater. Simmels bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget Virkelig.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

George Simmels "Ny Jord 3-4"

Det er muligt at købe George Simmels "Ny Jord 3-4" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Virkelig.

"Ny Jord" af George Simmel

Hos Bog & idé er "Ny Jord" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Virkelig.
Detaljer
Fulde navn:
George Simmel