Bog & idéGeorge Soros

Bøger skrevet af George Soros

Læs mere om George Soros
1 produkter
1 produkter
The New Paradigm for Financial Markets: The Credit Crisis of 2008 and What it Means
The New Paradigm for Financial Markets: The Credit Crisis of 2008 and What it MeansGeorge Soros
249,95 DKK
Indbundet
(0)
The New Paradigm for Financial Markets: The Credit Crisis of 2008 and What it Means

Mere om George Soros

Hvis du søger en bog skrevet af George Soros, kan du købe et stort udbud til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Soros' udgivelser.
Bøgerne fra George Soros udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The New Paradigm for Financial Markets: The Credit Crisis of 2008 and What it Means" udgivet af PublicAffairs - "Finanskrisen og nedsmeltningen 2008-2010" udgivet af Hovedland

Bøger skrevet af George Soros

Du kan bestille to bøger af George Soros her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe Soros' bøger som indbundet. Bøgerne af Soros er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

George Soros' "The New Paradigm for Financial Markets: The Credit Crisis of 2008 and What it Means"

Det er muligt at købe George Soros' "The New Paradigm for Financial Markets: The Credit Crisis of 2008 and What it Means" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af PublicAffairs.

"Finanskrisen og nedsmeltningen 2008-2010" af George Soros

Det er muligt at købe George Soros' "Finanskrisen og nedsmeltningen 2008-2010" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Hovedland, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
George Soros