Bog & idéGeorges Brassens

Bøger skrevet af Georges Brassens

Læs mere om Georges Brassens
1 produkter
1 produkter
34 sange af Georges Brassens fordansket af Asger Pedersen
BOEGERTILSTAERKPRIS
34 sange af Georges Brassens fordansket af Asger PedersenAsger Pedersen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
34 sange af Georges Brassens fordansket af Asger Pedersen

Mere om Georges Brassens

Der er kun én bog af Georges Brassens tilgængelig hos Bog & idé. Det er "34 sange af Georges Brassens fordansket af Asger Pedersen". Det er clemmerdu, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"34 sange af Georges Brassens fordansket af Asger Pedersen" af Georges Brassens

"34 sange af Georges Brassens fordansket af Asger Pedersen" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af clemmerdu.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Georges Brassens