Bog & idéGeorges Perec

Bøger skrevet af Georges Perec

Læs mere om Georges Perec
2 produkter
2 produkter
Ny Jord 1-2
Ny Jord 1-2Sofie Isager Ahl
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 1-2
Livet - En brugsanvisning
Livet - En brugsanvisningGeorges Perec
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Livet - En brugsanvisning

Mere om Georges Perec

Der er mange bøger af Georges Perec online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Perec.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny Jord 1-2" udgivet af Forlaget Virkelig - "Livet - en brugsanvisning" udgivet af Samlerens Bogklub - "VERDENS RUM og andre tekster" udgivet af ARENA - "Livet - En brugsanvisning" i serien "Collector´s edition" udgivet af Rosinante - "W eller erindringen om en barndom" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Georges Perecs bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Georges Perec hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Georges Perec fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Perec inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ny Jord 1-2" af Georges Perec

Hos Bog & idé er "Ny Jord 1-2" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Virkelig.

"Livet - en brugsanvisning" af Georges Perec

Dette er en også en skøn bog fra Perec, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samlerens Bogklub.
Detaljer
Fulde navn:
Georges Perec