Bog & idéGèrald Pichon

Bøger skrevet af Gèrald Pichon

Læs mere om Gèrald Pichon
2 produkter
2 produkter
Hvide svin!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvide svin!Gérald Pichon
149,36 DKK
Hæftet
(0)
Hvide svin!
Hvide svin!
Hvide svin!Gérald Pichon
99,95 DKK
EBOG
(0)
Hvide svin!

Mere om Gèrald Pichon

Gèrald Pichon har forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Pichons seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvide svin!" udgivet af Eget forlag¤i kommission hos forlaget Underskoven - "Hvide svin!" udgivet af Kirsten Valeur Forlag - "Hvide svin!" udgivet af Underskoven

Mere om Gèrald Pichons bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Gèrald Pichon hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Gèrald Pichon kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Pichon er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gèrald Pichons "Hvide svin!"

Det er muligt at købe Gèrald Pichons "Hvide svin!" som e-bog. Med "Hvide svin!" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Eget forlag¤i kommission hos forlaget Underskoven, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Gèrald Pichon "Hvide svin!"

"Hvide svin!" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Kirsten Valeur Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Gèrald Pichon