Bog & idéGeraldine Allie

Bøger skrevet af Geraldine Allie

Læs mere om Geraldine Allie
1 produkter
1 produkter
Dragon World
STREAM
Dragon WorldGeraldine Allie
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Dragon World

Mere om Geraldine Allie

Geraldine Allie har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Dragon World". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på engelsk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Geraldine Allies "Dragon World"

Hos Bog & idé er "Dragon World" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Dragon World" af Geraldine Allie med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Geraldine Allie fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Geraldine Allie