Bog & idéGerd Buch Andersen

Bøger skrevet af Gerd Buch Andersen

Læs mere om Gerd Buch Andersen
3 produkter
3 produkter
Lærebog i massage
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i massageSusse Broberg
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i massage
Basisbog i fysioterapi
Basisbog i fysioterapiJane Andreasen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i fysioterapi
Klinisk ræsonnering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk ræsonneringHanne Kaae Kristensen
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk ræsonnering

Mere om Gerd Buch Andersen

Gerd Buch Andersen har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Andersens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i fysioterapi" i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i massage" i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Klinisk ræsonnering " i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i massage" udgivet af Munksgaard

Bøger af Gerd Buch Andersen

Gerd Buch Andersen har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Gerd Buch Andersen bøger i et udvalg af formater. Andersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Basisbog i fysioterapi" af Gerd Buch Andersen

Det er muligt at købe Gerd Buch Andersens "Basisbog i fysioterapi" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen er med i serien "Fysio/Munksgaard". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Lærebog i massage" af Gerd Buch Andersen

Det er muligt at købe Gerd Buch Andersens "Lærebog i massage" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Fysio/Munksgaard". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Gerd Buch Andersen