Bog & idéGerd Johnsen

Bøger skrevet af Gerd Johnsen

Læs mere om Gerd Johnsen
2 produkter
2 produkter
Fra ende til anden
Fra ende til andenGerd Johnsen & Lotte Fynne
329,95 DKK
Hardback
(0)
Fra ende til anden
Fra ende til anden
STREAM
Fra ende til andenGerd Johnsen
199,95 DKK
Lydbog
(1)
Fra ende til anden

Mere om Gerd Johnsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Gerd Johnsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Johnsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra ende til anden" udgivet af Fadl's Forlag - "Fra ende til anden" udgivet af FADL's Forlag - "Inaktivitet, immobilitet og sygepleje " i serien "Sygeplejepraksis" udgivet af Munksgaard - "Inaktivitet og immobilitet i tværfagligt perspektiv" udgivet af Gyldendal

Mere om Gerd Johnsens bøger

Gerd Johnsen har fire bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Gerd Johnsen kan købes i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Johnsen skrevet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Gerd Johnsens "Fra ende til anden"

Det er muligt at købe Gerd Johnsens "Fra ende til anden" som lydbog. Med Gerd Johnsens "Fra ende til anden" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Fadl's Forlag.

Gerd Johnsen "Fra ende til anden"

"Fra ende til anden" er til salg som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er FADL's Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gerd Johnsen