Bog & idéGerd Laugesen

Bøger skrevet af Gerd Laugesen

Læs mere om Gerd Laugesen
1 produkter
1 produkter
Lukket land
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lukket landKarhrine Assels
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Lukket land

Mere om Gerd Laugesen

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger fra Gerd Laugesen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Laugesen.
Bøgerne fra Gerd Laugesen udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Lukket land" udgivet af Forlaget Silkefyret - "Et øjebliks lykke" udgivet af Turbine - "Ny Jord 5" udgivet af Forlaget Virkelig - "Lommetørklædesamlinger" udgivet af Plet & Bango - "Sort på hvidt" udgivet af Korridor - "Efter" udgivet af André Lundquist - "På lyserødt papir" udgivet af Korridor - "Plet" udgivet af Tiderne Skifter - "Hjemsted" udgivet af Tiderne Skifter - "Møder" udgivet af Tiderne Skifter - "har du set min kjole?" udgivet af After Hand

Bøger af Gerd Laugesen

Der er 11 tilgængelige bøger af Gerd Laugesen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Laugesens bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Laugesen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Lukket land" af Gerd Laugesen

Det er muligt at købe Gerd Laugesens "Lukket land" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Silkefyret, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Gerd Laugesen "Et øjebliks lykke"

Det er muligt at købe Gerd Laugesens "Et øjebliks lykke" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Gerd Laugesen