Bog & idéGerd Stølen (red.)

Bøger skrevet af Gerd Stølen (red.)

Læs mere om Gerd Stølen (red.)
1 produkter
1 produkter
Pedagogisk mangfold : i et samfundsperspektiv
Pedagogisk mangfold : i et samfundsperspektivVivian D. Haugen
629,95 DKK
Hæftet
(0)
Pedagogisk mangfold : i et samfundsperspektiv

Mere om Gerd Stølen (red.)

Der er kun én bog af Gerd Stølen (red.) tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Pedagogisk mangfold : i et samfundsperspektiv". Det er Universitetsforlaget, der har publiceret den på norsk bokmål.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gerd Stølen (red.)s "Pedagogisk mangfold : i et samfundsperspektiv"

"Pedagogisk mangfold : i et samfundsperspektiv" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gerd Stølen (red.)