Bog & idéGerd Strand

Bøger skrevet af Gerd Strand

Læs mere om Gerd Strand
1 produkter
1 produkter
Tics, grimasser og sære ord
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tics, grimasser og sære ordBernhard Weidle
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Tics, grimasser og sære ord

Mere om Gerd Strand

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Gerd Strand. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Strands bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Leg og lær matematik ude : [2-8 år]" udgivet af Outdoor Teaching Förlag - "Tics, grimasser og sære ord" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Mere om Gerd Strands bøger

Du kan bestille to bøger af Gerd Strand her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Strand fås kun som hæftet. Strands bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gerd Strands "Leg og lær matematik ude : [2-8 år]"

Det er muligt at købe Gerd Strands "Leg og lær matematik ude : [2-8 år]" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Outdoor Teaching Förlag.

"Tics, grimasser og sære ord" af Gerd Strand

"Tics, grimasser og sære ord" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Gerd Strand