Bog & idéGerda Bonderup

Bøger skrevet af Gerda Bonderup

Læs mere om Gerda Bonderup
4 produkter
4 produkter
En kovending
BOEGERTILSTAERKPRIS
En kovendingGerda Bonderup
165,96 DKK
Paperback
(0)
En kovending
Cholera-Morbro´er og Danmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
Cholera-Morbro´er og DanmarkGerda Bonderup
331,96 DKK
Indbundet
(0)
Cholera-Morbro´er og Danmark
"Omsorg for at afværge smitsomme Sygdomme". Sundhedspolitiet ca. 1750-1900
"Omsorg for at afværge smitsomme Sygdomme". Sundhedspolitiet ca. 1750-1900Gerda Bonderup
39,95 DKK
EBOG
(0)
"Omsorg for at afværge smitsomme Sygdomme". Sundhedspolitiet ca. 1750-1900
Det Medicinske Politi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det Medicinske PolitiGerda Bonderup
273,86 DKK
Hæftet
(0)
Det Medicinske Politi

Mere om Gerda Bonderup

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Gerda Bonderup. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Bonderup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Omsorg for at afværge smitsomme Sygdomme. Sundhedspolitiet ca. 1750-1900" i serien "Dansk Politihistorie" udgivet af SAGA Egmont - "Det Medicinske Politi" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "En kovending" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Cholera-Morbro´er og Danmark" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Gerda Bonderups bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Gerda Bonderup hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Gerda Bonderup kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Bonderup er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Omsorg for at afværge smitsomme Sygdomme. Sundhedspolitiet ca. 1750-1900" af Gerda Bonderup

"Omsorg for at afværge smitsomme Sygdomme. Sundhedspolitiet ca. 1750-1900" er tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Omsorg for at afværge smitsomme Sygdomme. Sundhedspolitiet ca. 1750-1900" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Bonderups serie "Dansk Politihistorie". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SAGA Egmont.

"Det Medicinske Politi" af Gerda Bonderup

"Det Medicinske Politi" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gerda Bonderup