Bog & idéGerda Namø

Bøger skrevet af Gerda Namø

Læs mere om Gerda Namø
2 produkter
2 produkter
30 små historier
30 små historierGerda Namø
109,95 DKK
e-bog
(0)
30 små historier
Historien om Jonas
Historien om JonasGerda Namø
79,95 DKK
e-bog
(0)
Historien om Jonas

Mere om Gerda Namø

Her hos Bog & idé finder du et stort sortiment af bøger skrevet af Gerda Namø. På listen nedenfor finder du Namøs seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "30 små historier" udgivet af mellemgaard - "Historien om Jonas" udgivet af mellemgaard

Gerda Namøs bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Gerda Namø hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Namø kommer bare som e-bog. Bøgerne af Namø er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af mellemgaard.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"30 små historier" af Gerda Namø

"30 små historier" findes på den digitale boghylde som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "30 små historier" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af mellemgaard.

Gerda Namø "Historien om Jonas"

"Historien om Jonas" er tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Historien om Jonas" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Gerda Namø