Bog & idéGerhard Bohlmann

Bøger skrevet af Gerhard Bohlmann

Læs mere om Gerhard Bohlmann
4 produkter
4 produkter
Die Entscheidung
Die EntscheidungGerhard Bohlmann
99,95 DKK
e-bog
(0)
Die Entscheidung
Wallenstein
WallensteinGerhard Bohlmann
99,00 DKK
e-bog
(0)
Wallenstein
Die silberne Jungfrau
Die silberne JungfrauGerhard Bohlmann
99,00 DKK
e-bog
(0)
Die silberne Jungfrau
Der vergessene Kaiser
Der vergessene KaiserGerhard Bohlmann
89,95 DKK
EBOG
(0)
Der vergessene Kaiser

Mere om Gerhard Bohlmann

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Gerhard Bohlmann. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Bohlmann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Wallenstein" udgivet af Saga - "Der vergessene Kaiser" udgivet af Saga Egmont - "Die Entscheidung" udgivet af Saga - "Die silberne Jungfrau" udgivet af Saga Egmont

Gerhard Bohlmanns bøger

Du kan købe fire bøger af Gerhard Bohlmann her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun købe Bohlmanns bøger som e-bog. Bohlmanns bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Wallenstein" af Gerhard Bohlmann

Hos Bog & idé er "Wallenstein" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Wallenstein" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk og er publiceret af Saga.

Gerhard Bohlmann "Der vergessene Kaiser"

Hos Bog & idé er "Der vergessene Kaiser" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Der vergessene Kaiser" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er Saga Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Gerhard Bohlmann