Bog & idéGerhard Payne

Bøger skrevet af Gerhard Payne

Læs mere om Gerhard Payne
7 produkter
7 produkter
Peugeot-banden
Peugeot-banden - første delGerhard Payne
39,95 DKK
EBOG
(0)
Peugeot-banden - første del
Peugeot-banden
Peugeot-banden - anden delGerhard Payne
39,95 DKK
EBOG
(0)
Peugeot-banden - anden del
HT-banden Andet afsnit
HT-banden - andet afsnitGerhard Payne
39,95 DKK
EBOG
(0)
HT-banden - andet afsnit
Et gidselhelvede
Et gidselhelvedeGerhard Payne
39,95 DKK
EBOG
(0)
Et gidselhelvede
Røveri i Københavns Lufthavn
Røveri i Københavns LufthavnGerhard Payne
39,95 DKK
EBOG
(0)
Røveri i Københavns Lufthavn
En kriminel polsk organisation
En kriminel polsk organisationGerhard Payne
39,95 DKK
EBOG
(0)
En kriminel polsk organisation
Guldfuglen
GuldfuglenErik Rasmussen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Guldfuglen

Mere om Gerhard Payne

Der findes mange bøger skrevet af Gerhard Payne tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Paynes bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "HT-banden Andet afsnit" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En kriminel polsk organisation" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Et gidselhelvede " i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Peugeot-banden" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Røveri i Københavns Lufthavn" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Peugeot-banden" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Gerhard Paynes bøger

Der er seks tilgængelige udgivelser af Gerhard Payne hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Payne som e-bog. Bøgerne af Payne er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"HT-banden Andet afsnit" af Gerhard Payne

"HT-banden Andet afsnit" er til salg som e-bog. "HT-banden Andet afsnit" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Paynes serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"En kriminel polsk organisation" af Gerhard Payne

Det er muligt at købe Gerhard Paynes "En kriminel polsk organisation" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "En kriminel polsk organisation" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i Paynes serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gerhard Payne