Bog & idéGerhard Wagner

Bøger skrevet af Gerhard Wagner

Læs mere om Gerhard Wagner
4 produkter
4 produkter
Was tun, sprach zeus
Was tun, sprach ZeusGerhard Wagner
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Was tun, sprach Zeus
Das geht auf keine Kuhhaut
Das geht auf keine KuhhautGerhard Wagner
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Das geht auf keine Kuhhaut
Was tun, sprach Zeus
Was tun, sprach ZeusGerhard Wagner
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Was tun, sprach Zeus
Von Pontius zu Pilatus
Von Pontius zu PilatusGerhard Wagner
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Von Pontius zu Pilatus

Mere om Gerhard Wagner

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Gerhard Wagner. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Wagners udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Das geht auf keine Kuhhaut" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Was tun, sprach Zeus" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Gerhard Wagner

Der er to tilgængelige udgivelser af Gerhard Wagner hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun finde Wagners bøger som lydbog. Bøgerne af Wagner er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Das geht auf keine Kuhhaut" af Gerhard Wagner

Hos Bog & idé er "Das geht auf keine Kuhhaut" tilgængelig som lydbog. Gerhard Wagners "Das geht auf keine Kuhhaut" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen kan købes hos Bog & idé på tysk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Gerhard Wagner "Was tun, sprach Zeus"

Det er muligt at købe Gerhard Wagners "Was tun, sprach Zeus" som lydbog. Når du køber "Was tun, sprach Zeus" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Gerhard Wagner