Bog & idéGermaine Shames

Bøger skrevet af Germaine Shames

Læs mere om Germaine Shames
1 produkter
1 produkter
You, Fascinating You
STREAM
You, Fascinating YouGermaine Shames
99,95 DKK
Lydbog
(0)
You, Fascinating You

Mere om Germaine Shames

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Germaine Shames. Bogen hedder "You, Fascinating You". Den er udgivet af SAGA Egmont på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"You, Fascinating You" af Germaine Shames

Det er muligt at købe Germaine Shames' "You, Fascinating You" som lydbog. Germaine Shames' "You, Fascinating You" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en skøn bog fra Shames, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Germaine Shames