Bog & idéGerry Duggan

Bøger skrevet af Gerry Duggan

Læs mere om Gerry Duggan
1 produkter
1 produkter
Deadpool 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Deadpool 1Brian Posehn
141,06 DKK
Indbundet
(1)
Deadpool 1

Mere om Gerry Duggan

Gerry Duggan har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Deadpool 1". Den er publiceret af Forlaget Fahrenheit på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Deadpool 1" af Gerry Duggan

Det er muligt at købe Gerry Duggans "Deadpool 1" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Forlaget Fahrenheit, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Duggan, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Gerry Duggan