Bog & idéGert Have

Bøger skrevet af Gert Have

Læs mere om Gert Have
1 produkter
1 produkter
Indbrud nord for København med dyrt kostervalg
Indbrud nord for København med dyrt kostervalgGert Have
39,95 DKK
EBOG
(0)
Indbrud nord for København med dyrt kostervalg

Mere om Gert Have

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Gert Have. Det er "Indbrud nord for København med dyrt kostervalg". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk. "Indbrud nord for København med dyrt kostervalg" er desuden udgivet i serien "Dansk kriminalreportage".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Gert Haves "Indbrud nord for København med dyrt kostervalg"

Hos Bog & idé er "Indbrud nord for København med dyrt kostervalg" tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Indbrud nord for København med dyrt kostervalg" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Dansk kriminalreportage". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Endnu en af Gert Have fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gert Have