Bog & idéGert J.J. Biesta

Bøger skrevet af Gert J.J. Biesta

Læs mere om Gert J.J. Biesta
2 produkter
2 produkter
Den smukke risiko
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den smukke risikoGert J.J. Biesta
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Den smukke risiko
Undervisningens genopdagelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Undervisningens genopdagelseGert J.J. Biesta
179,96 DKK
Hæftet
(2)
Undervisningens genopdagelse

Mere om Gert J.J. Biesta

Der er forskellige bøger af Gert J.J. Biesta online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Biestas nyeste bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Gert J.J. Biestas bøger kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Undervisningens gjenoppdagelse" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Pedagogikk, periferi og verdi : eksistensiell dialog om skole og samfunn" udgivet af Fagbokforlaget - "Undervisningens genopdagelse" udgivet af Klim - "Den smukke risiko" i serien "PTT-42" udgivet af Klim

Bøger af Gert J.J. Biesta

Du kan finde fire bøger af Gert J.J. Biesta her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun bestille Biestas bøger som hæftet. Biesta har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Undervisningens gjenoppdagelse" af Gert J.J. Biesta

"Undervisningens gjenoppdagelse" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

Gert J.J. Biesta "Pedagogikk, periferi og verdi : eksistensiell dialog om skole og samfunn"

Hos Bog & idé er "Pedagogikk, periferi og verdi : eksistensiell dialog om skole og samfunn" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Gert J.J. Biesta