Bog & idéGert Laursen

Bøger skrevet af Gert Laursen

Læs mere om Gert Laursen
2 produkter
2 produkter
Adobe InDesign 2024 for rutinerede brugere
Adobe InDesign 2024 for rutinerede brugereGert Laursen
399,95 DKK
Paperback
(0)
Adobe InDesign 2024 for rutinerede brugere
Igennem ingenmandsland
Igennem ingenmandslandGert H. N. Laursen
129,95 DKK
e-bog
(0)
Igennem ingenmandsland

Mere om Gert Laursen

Der er flere bøger af Gert Laursen tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Laursen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Adobe InDesign CC" udgivet af Advice360 - "Igennem ingenmandsland" udgivet af mellemgaard - "Med rygsæk igennem Kaukasus" udgivet af Forlaget Ådalen

Gert Laursens bøger

Du kan købe tre bøger af Gert Laursen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Gert Laursen bøger i flere formater. Laursens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Adobe InDesign CC" af Gert Laursen

"Adobe InDesign CC" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Advice360, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Igennem ingenmandsland" af Gert Laursen

Hos Bog & idé er "Igennem ingenmandsland" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Igennem ingenmandsland" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gert Laursen