Bog & idéGert Rune

Bøger skrevet af Gert Rune

Læs mere om Gert Rune
2 produkter
2 produkter
Succes med SMV
Succes med SMVGert Rune
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Succes med SMV
Succes med SMV
STREAM
Succes med SMVGert Rune
149,95 DKK
Lydbog
(0)
Succes med SMV

Mere om Gert Rune

Du kan kun finde en enkelt bog af Gert Rune her hos Bog & idé. Bogen hedder "Fra knoglekræft til IRONMAN". Den er udgivet af Gert Rune på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fra knoglekræft til IRONMAN" af Gert Rune

Hos Bog & idé er "Fra knoglekræft til IRONMAN" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Gert Rune, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Gert Rune skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gert Rune