Bog & idéGertrude Stein

Bøger skrevet af Gertrude Stein

Læs mere om Gertrude Stein
2 produkter
2 produkter
Autobiografia di Alice Toklas
Autobiografia di Alice ToklasGertrude Stein
89,95 DKK
EBOG
(0)
Autobiografia di Alice Toklas
Tre esistenze
Tre esistenzeGertrude Stein
69,95 DKK
EBOG
(0)
Tre esistenze

Mere om Gertrude Stein

Hvis du mangler en bog skrevet af Gertrude Stein, kan du købe et stort udbud tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Stein.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Gertrude Steins bøger findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kun koncentreret om min kones ko" udgivet af ARENA - "Alice B. Toklas' selvbiografi" udgivet af Rosenkilde - "Alice B. Toklas' selvbiografi" udgivet af Rosenkilde - "Tre liv" i serien "Store fortællere i lommeformat" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Portrætter af enhver" i serien "Klassikerserien" udgivet af Arena

Gertrude Steins bøger

Du kan finde fem bøger af Gertrude Stein her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Gertrude Stein kommer i samtlige formater. Stein har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Gertrude Steins "Kun koncentreret om min kones ko"

Hos Bog & idé er "Kun koncentreret om min kones ko" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er ARENA, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Alice B. Toklas' selvbiografi" af Gertrude Stein

Det er muligt at købe Gertrude Steins "Alice B. Toklas' selvbiografi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rosenkilde.
Detaljer
Fulde navn:
Gertrude Stein