Bog & idéGiacomo Leopardi

Bøger skrevet af Giacomo Leopardi

Læs mere om Giacomo Leopardi
5 produkter
5 produkter
Lo Zibaldone
Lo ZibaldoneGiacomo Leopardi
139,95 DKK
EBOG
(0)
Lo Zibaldone
Operette morali
Operette moraliGiacomo Leopardi
89,95 DKK
EBOG
(0)
Operette morali
Dialoger
DialogerGiacomo Leopardi
69,95 DKK
EBOG
(0)
Dialoger
Canti
CantiGiacomo Leopardi
59,95 DKK
EBOG
(0)
Canti
Canti
CantiGiacomo Leopardi
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Canti

Mere om Giacomo Leopardi

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Giacomo Leopardi. På listen nedenfor finder du Leopardis seneste udgivelser.
Bøgerne fra Giacomo Leopardi kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Operette morali" udgivet af SAGA Egmont - "Dialoger" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Giacomo Leopardi

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Giacomo Leopardi hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Leopardis bøger kommer kun som ebog. Bøgerne af Leopardi er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Operette morali" af Giacomo Leopardi

"Operette morali" findes på den digitale boghylde som ebog. Det betyder, at du kan læse "Operette morali" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på ita.

"Dialoger" af Giacomo Leopardi

"Dialoger" er tilgængelig online som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Dialoger" på din enhed og begynde at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Giacomo Leopardi