Bog & idéGilles Neret

Bøger skrevet af Gilles Neret

Læs mere om Gilles Neret
1 produkter
1 produkter
Erotica Universalis
Erotica UniversalisGilles Neret
219,95 DKK
Indbundet
(0)
Erotica Universalis

Mere om Gilles Neret

Der er blot én bog af Gilles Neret tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Erotica Universalis". Det er Taschen, der har publiceret den på engelsk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gilles Nerets "Erotica Universalis"

"Erotica Universalis" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Taschen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Neret, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gilles Neret