Bog & idéGillian Cross

Bøger skrevet af Gillian Cross

Læs mere om Gillian Cross
2 produkter
2 produkter
Ulv
STREAM
UlvGillian Cross
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Ulv
Ulv
UlvGillian Cross
69,95 DKK
EBOG
(0)
Ulv

Mere om Gillian Cross

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger skrevet af Gillian Cross. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Cross' nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ulv" udgivet af SAGA Egmont - "Ulv" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Gillian Cross

Gillian Cross har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Gillian Cross bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Cross er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Gillian Cross' "Ulv"

"Ulv" kan købes online som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Ulv" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Ulv" af Gillian Cross

"Ulv" kan købes online som lydbog. Fordelen ved at have Gillian Cross' "Ulv" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Gillian Cross