Bog & idéGinnie Bedggood

Bøger skrevet af Ginnie Bedggood

Læs mere om Ginnie Bedggood
1 produkter
1 produkter
Culture Smart Dominican Republic: The essential guide to customs & culture
Culture Smart Dominican Republic: The essential guide to customs & cultureGinnie Bedggood
99,95 DKK
HÆFTET
(0)
Culture Smart Dominican Republic: The essential guide to customs & culture

Mere om Ginnie Bedggood

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Ginnie Bedggood. Bogen hedder "Culture Smart Dominican Republic: The essential guide to customs & culture". Den er udgivet af Kuperard på engelsk. "Culture Smart Dominican Republic: The essential guide to customs & culture" er desuden tilknyttet serien "Culture Smart".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Culture Smart Dominican Republic: The essential guide to customs & culture" af Ginnie Bedggood

"Culture Smart Dominican Republic: The essential guide to customs & culture" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Culture Smart". Det er Kuperard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en skøn bog fra Bedggood, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ginnie Bedggood