Bog & idéGioconda Belli

Bøger skrevet af Gioconda Belli

Læs mere om Gioconda Belli
2 produkter
2 produkter
El infinito en la palma de la mano, ER C
El infinito en la palma de la mano, ER CGioconda Belli
169,95 DKK
Andre bogformater
(0)
El infinito en la palma de la mano, ER C
Antología personal
Antología personalGioconda Belli
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Antología personal

Mere om Gioconda Belli

Du kan kun bestille en enkelt bog af Gioconda Belli her hos Bog & idé. Bogen hedder "El infinito en la palma de la mano, ER C". Den er publiceret af Easy Readers på spa. "El infinito en la palma de la mano, ER C" er desuden en del af serien "Easy readers".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"El infinito en la palma de la mano, ER C" af Gioconda Belli

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Belli, kan du godt glæde dig. Bogen er med i serien "Easy readers". Bogen er til salg hos Bog & idé på spa og er publiceret af Easy Readers.

Endnu en af Gioconda Belli skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gioconda Belli