Bog & idéGiovanni della Casa

Bøger skrevet af Giovanni della Casa

Læs mere om Giovanni della Casa
1 produkter
1 produkter
Galateo, overo de' costumi
Galateo, overo de' costumiGiovanni della Casa
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Galateo, overo de' costumi

Mere om Giovanni della Casa

Giovanni della Casa har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Galateo, overo de' costumi". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på ita. "Galateo, overo de' costumi" er desuden udgivet i serien "World Classics".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Galateo, overo de' costumi" af Giovanni della Casa

Hos Bog & idé er "Galateo, overo de' costumi" tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Galateo, overo de' costumi" af Giovanni della Casa med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af serien "World Classics". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på ita.

Endnu en af Giovanni della Casa fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Giovanni della Casa