Bog & idéGiovanni Faldella

Bøger skrevet af Giovanni Faldella

Læs mere om Giovanni Faldella
1 produkter
1 produkter
Una serenata ai morti
Una serenata ai mortiGiovanni Faldella
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Una serenata ai morti

Mere om Giovanni Faldella

Der er kun én bog af Giovanni Faldella tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Una serenata ai morti". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på ita. "Una serenata ai morti" er desuden en del af serien "World Classics".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Una serenata ai morti" af Giovanni Faldella

"Una serenata ai morti" er til salg som lydbog. Du kan også altid have "Una serenata ai morti" af Giovanni Faldella med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af Faldellas serie "World Classics". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på ita og er publiceret af SAGA Egmont.

Endnu en af Giovanni Faldella fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Giovanni Faldella