Bog & idéGiovannino_Guareschi

Bøger skrevet af Giovannino_Guareschi

Læs mere om Giovannino_Guareschi
1 produkter
1 produkter
Don Camillo, ER B
BOEGERTILSTAERKPRIS
Don Camillo, ER BGiovanni Boccaccio
143,96 DKK
Hæftet
(0)
Don Camillo, ER B

Mere om Giovannino_Guareschi

Der er blot én bog af Giovannino_Guareschi tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Don Camillo, ER B". Det er Easy Readers, der har udgivet den på ita. "Don Camillo, ER B" er desuden udgivet i serien "Easy readers¤Facili letture B".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Don Camillo, ER B" af Giovannino_Guareschi

"Don Camillo, ER B" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af -s serie "Easy readers¤Facili letture B". Bogen kan købes online hos Bog & idé på ita og er udgivet af Easy Readers.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Giovannino_Guareschi