Bog & idéGipi

Bøger skrevet af Gipi

Læs mere om Gipi
1 produkter
1 produkter
Børnenes jord
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børnenes jordGian-Alfonso Pacinotti
248,96 DKK
Hardback
(6)
Børnenes jord

Mere om Gipi

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Gipi. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Børnenes Jord" udgivet af Forlaget Forlæns - "Børnenes jord" udgivet af Forlaget Forlæns

Bøger skrevet af Gipi

Du kan bestille to bøger af Gipi her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan købe Gipi bøger i flere formater. -s bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Forlaget Forlæns.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Børnenes Jord" af Gipi

"Børnenes Jord" kan købes online som ebog. Med "Børnenes Jord" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Forlaget Forlæns, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Børnenes jord" af Gipi

Hos Bog & idé er "Børnenes jord" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Forlaget Forlæns, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gipi