Bog & idéGisela Maria Freisinger

Bøger skrevet af Gisela Maria Freisinger

Læs mere om Gisela Maria Freisinger
1 produkter
1 produkter
Hubert Burda - Der Medienfürst
Hubert Burda - Der MedienfürstGisela Maria Freisinger
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Hubert Burda - Der Medienfürst

Mere om Gisela Maria Freisinger

Du kan kun finde en enkelt bog af Gisela Maria Freisinger her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Hubert Burda - Der Medienfürst". Den er udgivet af SAGA Egmont på tysk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gisela Maria Freisingers "Hubert Burda - Der Medienfürst"

Hos Bog & idé er "Hubert Burda - Der Medienfürst" tilgængelig som lydbog. Med Gisela Maria Freisingers "Hubert Burda - Der Medienfürst" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.

Dette er en også en skøn bog fra Freisinger, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gisela Maria Freisinger