Bog & idéGitha Guldborg

Bøger skrevet af Githa Guldborg

Læs mere om Githa Guldborg
1 produkter
1 produkter
Uvis - Om pludseligt at leve i kræftdiagnosens ukendte univers
Uvis - Om pludseligt at leve i kræftdiagnosens ukendte universGitha Guldborg
139,95 DKK
EBOG
(0)
Uvis - Om pludseligt at leve i kræftdiagnosens ukendte univers

Mere om Githa Guldborg

Hvis du søger en bog af Githa Guldborg, tilbyder vi et bredt udbud til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Guldborg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Uvis - Om pludseligt at leve i kræftdiagnosens ukendte univers" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Uvis" udgivet af Forlaget mellemgaard

Githa Guldborgs bøger

Githa Guldborg har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Guldborgs bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Guldborg er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Forlaget Mellemgaard.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Uvis - Om pludseligt at leve i kræftdiagnosens ukendte univers" af Githa Guldborg

Det er muligt at købe Githa Guldborgs "Uvis - Om pludseligt at leve i kræftdiagnosens ukendte univers" som ebog. Med "Uvis - Om pludseligt at leve i kræftdiagnosens ukendte univers" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.

Githa Guldborg "Uvis"

"Uvis" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Githa Guldborg