Bog & idéGitta Bechshøft

Bøger skrevet af Gitta Bechshøft

Læs mere om Gitta Bechshøft
0 produkter

Mere om Gitta Bechshøft

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Gitta Bechshøft. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Bechshøft.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tante Ebba og revolutionen " udgivet af Historia - "Tante Ebba og revolutionen" udgivet af Historia

Mere om Gitta Bechshøfts bøger

Du kan bestille to bøger af Gitta Bechshøft her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Gitta Bechshøft kommer i forskellige formater. Bøgerne af Bechshøft er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tante Ebba og revolutionen " af Gitta Bechshøft

Hos Bog & idé er "Tante Ebba og revolutionen " tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Tante Ebba og revolutionen " fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Historia .

"Tante Ebba og revolutionen" af Gitta Bechshøft

Hos Bog & idé er "Tante Ebba og revolutionen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Historia.
Detaljer
Fulde navn:
Gitta Bechshøft