Bog & idéGitte B. Rose

Bøger skrevet af Gitte B. Rose

Læs mere om Gitte B. Rose
2 produkter
2 produkter
Sociale medier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociale medierTrine-Maria Kristensen
359,96 DKK
Hæftet
(2)
Sociale medier
Online kommunikation - en introduktion
BOEGERTILSTAERKPRIS
Online kommunikation - en introduktionOle Gregersen
359,96 DKK
Hæftet
(2)
Online kommunikation - en introduktion

Mere om Gitte B. Rose

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Gitte B. Rose. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Rose.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Online kommunikation - en introduktion" udgivet af Gyldendal - "Sociale medier" udgivet af Gyldendal - "Online kommunikation - en introduktion" udgivet af Gyldendal

Gitte B. Roses bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Gitte B. Rose hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Rose som hæftet. Roses bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Gitte B. Roses "Online kommunikation - en introduktion"

Hos Bog & idé er "Online kommunikation - en introduktion" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Sociale medier" af Gitte B. Rose

Hos Bog & idé er "Sociale medier" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte B. Rose