Bog & idéGitte Buch-Hansen

Bøger skrevet af Gitte Buch-Hansen

Læs mere om Gitte Buch-Hansen
1 produkter
1 produkter
Bibelske konfigurationer i kunst og kultur
Bibelske konfigurationer i kunst og kultur Gitte Buch-Hansen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Bibelske konfigurationer i kunst og kultur

Mere om Gitte Buch-Hansen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Gitte Buch-Hansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Buch-Hansens udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Gitte Buch-Hansens bøger tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Bibelske konfigurationer i kunst og kultur" udgivet af Eksistensen - "Bibelske konfigurationer i kunst og kultur " udgivet af Eksistensen Akademisk - "Metodemangfold og Det nye testamentet : i fotsporene til den etiopiske evnukken" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Hvad er sandhed" udgivet af Forlaget Alfa

Bøger skrevet af Gitte Buch-Hansen

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Gitte Buch-Hansen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Buch-Hansens bøger kommer i samtlige formater. Buch-Hansens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Gitte Buch-Hansens "Bibelske konfigurationer i kunst og kultur"

Hos Bog & idé er "Bibelske konfigurationer i kunst og kultur" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Eksistensen.

"Bibelske konfigurationer i kunst og kultur " af Gitte Buch-Hansen

Det er muligt at købe Gitte Buch-Hansens "Bibelske konfigurationer i kunst og kultur " som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Bibelske konfigurationer i kunst og kultur " kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er Eksistensen Akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Buch-Hansen