Bog & idéGitte Hedegaard

Bøger skrevet af Gitte Hedegaard

Læs mere om Gitte Hedegaard
2 produkter
2 produkter
MIT SINDSSYGE LIV
Mit Sindssyge LivGitte Hedegaard
109,95 DKK
EBOG
(0)
Mit Sindssyge Liv
Mit Sindssyge Liv
STREAM
Mit Sindssyge LivGitte Hedegaard
69,95 DKK
Lydbog
(3)
Mit Sindssyge Liv

Mere om Gitte Hedegaard

Der findes en del bøger af Gitte Hedegaard tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hedegaards bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mit Sindssyge Liv" udgivet af Books on Demand - "Mit Sindssyge Liv" udgivet af Books on Demand

Bøger af Gitte Hedegaard

Der er to tilgængelige udgivelser af Gitte Hedegaard hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Hedegaards bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Hedegaard er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Books on Demand.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mit Sindssyge Liv" af Gitte Hedegaard

Det er muligt at købe Gitte Hedegaards "Mit Sindssyge Liv" som ebog. Med "Mit Sindssyge Liv" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Gitte Hedegaard "Mit Sindssyge Liv"

"Mit Sindssyge Liv" kan købes online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Hedegaard